Fodring og pleje af heste

Pavo og Anna Kasprzak

Dressurrytteren Anna Kasprzak og Pavo forlænger samarbejdet til og med 2018.

Anna Kasprzak; ” Jeg er rigtig glad for at fortsætte samarbejdet med Pavo. Jeg er overbevist om at Pavo spiller en kæmpe rolle når jeg ser tilbage på mine resultater og hestenes trivsel. Uanset om det er mine føl, plage og avlshopper eller det er sportshestene, så ser de alle super godt ud. Jeg vil aldrig gå på kompromis med kvalitet af foder, da jeg ønsker at alle hestene får hvad de har behov for, og særligt at sportshestene kan præstere deres bedste. Udover at det er super produkter som Pavo leverer, er jeg rigtig glad for den dialog som jeg har med Morten og resten af teamet, hvad angår rådgivning for hver enkelt hest, og den generelle sparring.

” Vi er glade for at forlænge med Anna. Hun passer perfekt ind i vores sportslige profil. I vores projekt, hvor vi netop også har forlænget med DRF, hvor Pavo ønsker at være rytternes partner i at få det bedste ud af deres heste, så de præsterer optimalt, er Anna en god og vellidt repræsentant for Pavo. ” udtaler Morten Dueholm Larsen/Pavo

Anna har siden 2013 fodret siden heste med hestefoder fra Pavo og har i den periode bla. vundet 2 DM titler, deltaget til OL, vundet World Cup i Odense og senest DRF ungchampionat for 5 års heste powerede by Pavo & Everhorse.

Overige berichten

> Teland og Pavo
> Pavo skifter ejer!
> Pavo Ease & Excel
> Få en gratis 6 kg Pavo Slobber Mash
> Pavo støtter ridesporten
> Produktnyhed - Pavo Nature’s Best
> Pavo sponsorer dressurrytter Helen Langehanenberg!
> NYT: Pavo TopSport
> Video fra det flotte Blue Hors